برگزاری دومین همایش آموزش هنر و ارتباط تصویری فرصتی است مناسب برای تبادل نظر وبه اشتراک گذاری دیدگاهها و نقطه نظرات اندیشمندان و صاحبنظران پیرامون آموزش هنر. البته آنچه این همایش را از همایش نخستین متمایز و اهمیت آن را دو چندان می نماید توجه به آموزش از نگاهی دیگر است. بعبارت بهتر، توجه به دانش آموزش محتوا (pck)

آموزش ایجاد موقعیت های یادگیری اثربخش یکی از مهمترین و اساسی ترین برنامه های دانشگاه فرهنگیان محسوب می شود. آشنایی دانشجویان با چگونگی کاربرد آموزش های تلفیقی و ترکیبی آنان را قادر خواهد کردتا فرآیند تدریس هوشمندانه ای داشته باشند. بعبارت دیگر، مهارت های معلمی حاصل فرآیند دانش آموزش محتوا(pck) می باشد.صرف وجود دانش برای آموزش کافی نیست بلکه داشتن فنون معلمی و کاربست شیوه های صحیح تدریس و حتی کلاس داری می تواند به یادگیری و تعلیم و تربیت کارآمد منتهی شود.لذا لازم است با شناسایی دروس دانش آموزش محتوا، ارتباط منطقی را با دانش تخصصی ایجاد کرد و با آگاهی از دانش تربیتی و همچنین دانش عمومی به تربیت معلم پرداخت.

در اموزش های هنر چه در بعد تربیت معلم و چه کاربرد آن در مدارس، لزوم توجه به این مهم، بسیار ضروری می نماید.برای این منظور همایش دوم آموزش هنر و ارتباط تصویری در جهت ایجاد فرصت های پژوهشی و مطالعات مرتبط با pck همت نموده و مشتاقانه در انتظار مقالات عزیزان می باشد.

دکتر مهدی علی اکبر زاده - دبیر علمی همایش