شرایط ‌پذیرش مقالات

الف) از نظر محتوا، مقالات ارسالی باید شرایط زیر را داشته باشند:

۱. همسو با اهداف و موضوعهای تعیین شده باشد.

۲. با رعایت و توجه به جنبه‌های فرهنگی و متناسب با ارزشهای جامعه ارائه شده باشد.

۳. حد الامکان حاصل مطالعات و تجربیات و پژوهشهای نویسنده مقاله باشد.

۴. دارای نکات بدیع و مفید برای آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران باشد.

5. تا حد امکان قابلیتهای کاربردی داشته باشد. 

ب) از لحاظ ساختار ظاهری:
۱. مقاله در سامانه همایش به آدرس https://artlearning2.cfu.ac.ir/بارگذاری شود.
۲. در صفحه اول مقاله، به ترتیب عنوان مقاله، نام و نام خانوادگی نویسنده یا نویسندگان، میزان تحصیلات و رشته تحصیلی، درجه علمی، سازمان وابسته، پست الکترونیکی و شماره تلفن درج شود. چکیده مقاله حداکثر در دویست و پنجاه کلمه به همراه کلید واژگان به دو زبان فارسی و انگلیسی ضمیمه گردد.
۳. مقالات از ۲۰ صفحه تایپ شده (بین ۶۰۰۰ تا ۶۵۰۰ کلمه) تجاوز نکند. همچنین مقالات باید با استفاده از برنامه word۲۰۰۳ و مطابق آخرین شیوه‌نامه فرهنگستان فارسی و با لحاظ موارد زیر تنظیم و تایپ و ارسال شود.

  • ·         کل متن مقاله به صورت یک‌ستونی و در سایز A4 با فواصل مساوی 3 سانتیمتر از بالا، پایین، چپ و راست صفحه تایپ شود
  • نوع فونت متن: متون فارسی با فونت (B Nazanin) و متون انگلیسی با فونت Times New Roman تایپ شوند.
  • فواصل خطوط در تمام مقاله 1 واحد باشد.
  • در صفحه اول باید ابتدا چکیده و کلیدواژه ‌های فارسی (اندازه 11) و در انتهای مقاله قبل از بخش منابع، چکیده و کلیدواژه‌ های انگلیسی (اندازه 10) درج شود.
  • نوشته ‌های فارسی صفحات متن اصلی مقاله با فونت اندازه 12 و نوشته‌ های انگلیسی با فونت اندازه 11 نوشته شوند. تیترها بُلد درج شده و منابع در انتهای متن اصلی و با اندازه فونت 10 نوشته شوند. نمودارها و جداول همراه با شماره و توضیح (اندازه فارسی 10 و انگلیسی 9 ) درج شوند.

۴. عناوین جدولها و نمودارها، به صورت روشن و گویا در بالای آنها ذکر گردند.
۵. منابع و مأخذ در پایان براساس سبک APA تنظیم گردد.
۶. معادل لاتین مفاهیم و همچنین نامهای خارجی که در متن مقاله آمده است (با استفاده از اعداد توک) شماره‌گذاری شده و با زبان اصلی در زیرنویس صفحات درج شود.
۷. مقاله ارائه شده نباید قبلاً در هیچ همایش و نشریه‌ای ارایه و چاپ شده باشد. در نامه ارسالی نویسندگان باید به صورت شفاف این امر را ذکر کنند و حق چاپ هر مقاله، پس از پذیرش محفوظ است.
ج) ساختار محتوایی مقالات

۱. چکیده (فارسی و انگلیسی): حداکثر در ۲۵۰ کلمه.
​۲. مبانی نظری و پیشینه پژوهش: تئوریها، دیدگاهها و پژوهشهای انجام شده داخلی و خارجی به اختصار و با رعایت اصول پیشینه و مبانی نظری نویسی در اینجا آورده می‌شود.
۳. روش­‌شناسی پژوهش: این قسمت باید اجمالاً بیانگر چگونگی روند انجام پژوهش و شامل روش تحقیق، جامعه آماری، حجم نمونه، روش نمونه‌گیری، روش جمع‌آوری اطلاعات، اعتبار و روایی ابزارها و روش تجزیه و تحلیل داده‌ها باشد. درباره کارهای آماری روشهای به کار گرفته شده باید به شیوه‌ای قابل درک یادآوری شود.
۴. یافته­‌ها: یافته‌­های پژوهش در این بخش آورده می­شود.
۵. بحث و نتیجه‌گیری: در این بخش مولف تفسیر تبیینی از مقاله ارائه می­کند. نگارش این بخش نه تنها مبتنی بر یافته­‌ها و نتایج است، بلکه بیشتر از آن مبتنی بر مبانی نظری کار از جمله نظریه های زیربنایی مطرح شده در چارچوب نظری پژوهش و پیشینه پژوهش است. در این بخش، یافته­‌های پژوهش با منابع مرور شده قبلی از منظر نظری و پژوهشی باید مورد بحث قرار بگیرد.
۶. پیشنهادهای کاربردی: در این قسمت به پیشنهادهای مبتنی بر نتایج و یافته‌های تحقیق به اختصار اشاره شود.
7. منابع مورد استفاده: در این بخش از شیوه مأخذنویسی APA (ای. پی. ای.) استفاده شود.